Kredietvooruit zakelijk lenen

Krediet Vooruit en wat moet je doen

Krediet Vooruit is één van de vele zakelijke kredietverstrekkers van ons land. Deze aanbieder staat bekend om de snelle afsluitingstermijn en de lage kosten ten aanzien van de lening.

Door de lage voorwaarden is het mogelijk om snel over een lening te beschikken voor jouw onderneming. Hieronder hebben we de belangrijkste eisen voor de zakelijke leningen van Krediet Vooruit voor jou op een rijtje gezet.

Voorwaarden van de lening

De eisen van Krediet Vooruit zijn aan te merken als zeer laagdrempelig. De belangrijkste eis is dat je over een eigen onderneming moet beschikken die minimaal 1 jaar lang bestaat. Het gaat hier om ieder soort onderneming, van de BV tot aan de Vof. Zelfs voor zelfstandigen is het mogelijk om een lening aan te gaan.

  • Via deze aanbieder kun je tussen de €3.000 en €250.000 per maand lenen.
  • De lening kent een looptijd tussen de 3 en 6 maanden, afhankelijk van wat je zelf het prettigst vindt. Hoe langer de levertijd, hoe lager de hoeveelheid rente zal zijn die je moet betalen over de totale lening voor het bedrijf.
  • De rente begint vanaf 0,5% per maand.

Leeftijdsvereisten – minimum en maximum

Voor het aangaan van een lening gelden er bij Krediet Vooruit geen eisen ten aanzien van je leeftijd.

Wel gelden er zoals hierboven al is getoond enkele eisen voor de leeftijd van het bedrijf.

  • Het bedrijf moet minimaal 1 jaar oud zijn. Bedrijven die korter dan 12 maanden actief zijn komen dan ook niet in aanmerking voor een lening bij deze kredietverstrekker.
  • Als extra eis moet de leiding zich in Nederland bevinden.

Benodigde documenten – wat heb je nodig?

Om een lening aan te gaan via Krediet Vooruit dien je over de noodzakelijke gegevens te beschikken.

  • Hier kan op de eerste plaats gedacht worden aan een kopie van je ID kaart of je paspoort. Dit dient ter controle van de lener zijn identiteit.
  • Ook moet je de IB-aangifte(s) van het afgelopen jaar indienen.
  • Tevens moet je beschikking hebben over een transactieoverzicht van je zakelijke bankrekening. Zonder zakelijke bankrekening is het helaas dan ook niet mogelijk om een lening aan te gaan bij deze aanbieder. Dit geldt overigens ook voor andere aanbieders.

Minimale inkomen in te lenen

Wil je een lening afsluiten bij Krediet Vooruit dan dien je een bepaalde omzet te halen. Dit wordt ook wel het minimale inkomen binnen de onderneming genoemd.

Op dit moment hanteert Krediet Vooruit de regel dat jouw bedrijf een omzet van €50.000 moet behalen. Zolang je aan deze eis voldoet is het mogelijk om te lenen.

Dit houdt in dat je niet verplicht bent om een bepaald soort onderpand op te geven voor de lening. Met deze laagdrempelige voorwaarden weet je zeker dat je als ondernemer zijnde op een eenvoudige wijze geld leent voor jouw BV, NV of eenmanszaak.

Dienstverband voor de lening

Bij Krediet Vooruit stellen ze geen eisen aan je dienstverband. Dit komt doordat het gaat om een aanbieder die met name gericht is op de bedrijven die over zakelijk krediet willen beschikken. Zolang je aan de minimale eisen met betrekking tot de leeftijd van je onderneming en de minimale omzet voldoet is het mogelijk om een lening aan te vragen. Hoeveel je kunt lenen is volledig afhankelijk van de gemaakte risicoanalyse voor jouw bedrijf.

Hoe snel heb ik beschikking over de lening?

Krediet Vooruit staat bekend om het feit dat zij zeer snel kijken naar de aanvragen met betrekking tot de lening. Dit houdt in dat er binnen 24 uur geoordeeld wordt of je in aanmerking komt voor een lening.

Doordat de eisen niet zeer hoog zijn neemt dit over het algemeen niet lang in beslag, soms kan je binnen een paar uur al een mail verwachten omtrent je lening.

Is je lening goedgekeurd dan wordt het geld gelijk overgemaakt naar je zakelijke rekening. Vaak staat het dezelfde of de volgende dag er nog op, zo heb je het zeer snel tot je beschikking.

Hoe wordt de lening afgelost?

Het bijzondere aan Krediet Vooruit is dat zij het mogelijk maken om de lening op verschillende manieren af te lossen.

Het is op de eerste plaats mogelijk om de betalingen te verrichten via je eigen PIN apparaat. Hoeveel je terug moet betalen per maand hangt af van een vast percentage over je omzet. Het voordeel van deze wijze van terugbetalen is dat het aanzienlijk flexibeler is dan andere vormen van aflossing.

Als alternatief is het mogelijk om de lening op een reguliere wijze terug te betalen. Dit kan middels een automatische incasso. Deze incasso wordt vijf keer per week verstuurd en bedraagt dan ook enkele keer een klein bedrag.

Je gaat naar de website van Krediet Vooruit